fbpx

SeminteGazon.ro

Ai iarba? Sa fie verde!

Ingrasamant gazon

Mentine sau restabileste verdele, desimea si frumusetea  gazonului tau folosind fertilizanti conceputi pentru hranirea echilibrata, dupa nevoile de crestere, in functie de anotimp si starea generala a gazonului

Un singur fertilizant pentru toate perioadele anului

👍 Ideal pentru peluze rezidentiale sau suprafete sportive unde se cere un aspect deosebit 364 zile pe an
👍 Creeaza un frunzis des, cu foliaj erect, elastic. Da o suprafata extrem de placuta estetic si rezistentaa
👍 Rezultate vizibile rapid; imbunatateste culoarea si fizionomia plantei pentru peste 2 luni
👍 Contine zeolit, biostimulatori si acizi humici care elibereaza nutrientii (atat azotul cat si potasiul) in functie de necesarul metabolismului plantei
👍 Eliberarea azotului e duala: cu zeolit si acizi humici bazata pe capacitatea de schimb cationic si metilen-uree
👍 Prietenos cu mediul. Bogat in zeolit si acizi humici reduce pierderile de nitriti si potasiu in panza freatica
👍 Efect remanent/permanent asupra fertilitatii solului
 

269 lei – sac de 20 kg. Norma 2-3 kg/100 mp

Spring and Summer

Ingrasamant gazon

NPKS 16.0.14.29+2Fe, Zeolit, Acizi humici, Formula GP

ALL SEASON – Fertilizant care asigura un gazon cu aspect deosebit pentru o perioada de 9-10 saptamani. Il recomandam pentru fertilizarea de primavara  cand temperaturile sunt ziua peste 10C, inainte de vara, dupa vara si toamna cu zeolit, acizi humici si formula brevetata pentru stimularea aparatului radicular. Granule 0.8-1.2 mm

Ambalaj Acopera Pret Detalii
20 kg
700-800 mp
269
>>

In orice perioada a anului, pentru cele mai bune rezultate aplicati la temp > 10C si pana la temp maxime de 28C. Il recomandam ca si fertilizant pentru intretinerea gazonului cu trafic mic/ mediu/ mare.  ALL SEASON

Preferabil pe gazonul zvantat, dupa tundere, 2-3 kg /100 mp si irigare dupa aplicare 8-10 L apa/mp (10-15 minute) in functie de sistemul de irigat. Verificare debit sistem de irigat. 

Se pot aplica fara restrictie ingrasaminte foliare bogate in azot (IRONGREEN, FOX NK  in zilele urmatoare doar ca temp < 25C. Dupa 15 zile se pot folosi foliari cu azot indiferent de temperatura.

Fertilizant biostimulant pentru peluze premium, intretinute pentru aspect ridicat si utilitate: terenuri de sport, peluze rezidentiale, fairways. Combina in granule omogene doua tipuri de eliberare lenta a azotului: zeollit si metilen-urea cu lant scurt. Are beneficiile zeolitului Zeotech 300: o capacitate de schimb cationic foarte ridicata si o mare capacitate de retinere a apei. Contine Formula GP, o formula brevetata pentru biostimularea aparatului radicular si al coronamentului, bogat in acizi humici si lignosulfat. In sol imbunatateste solubilitatea si asimilarea apei si al nutrientilor (fierului in special) si mareste activitatea biologica. In planta imbunatateste metabolismul si procesul de fotosinteza. Mareste masa aparatului radicular, ramificarea acestuia.

ingrasamant gazon soil life 4 kg

SOIL LIFE

Ingrasamant gazon

NPKS 16.0.15.22+2 MgO, Micorize, bacterii benefice

Ingrasamant echilibrat, pentru repararea sau mentinerea peluzelor de primavara pana toamna.   Reda vigurozitate, culoare si desime gazonului incepand cu primele zile de la aplicare. Cu inocul de bacterii si fungi benefici.

Ambalaj Acopera Pret Detalii
4 kg
120-160 mp
89.99
>>
25 kg
800-1000 mp
329.90
>>

In orice perioada a anului, pentru cele mai bune rezultate aplicati la temp > 15C si pana la temp maxime de 28C. Il recomandam ca si fertilizant pentru intretinerea gazonului cu trafic mic sau mediu. Pentru redresarea peluzelor in perioada de vara.

Preferabil pe gazonul zvantat, dupa tundere, 3-3.5 kg /100 mp si irigare dupa aplicare 8-10 L apa/mp (10-15 minute) in functie de sistemul de irigat. Verificare debit sistem de irigat. 

Se pot aplica fara restrictie ingrasaminte foliare bogate in azot (IRONGREEN, FOX NK  in zilele urmatoare doar ca temp < 25C. Dupa 15 zile se pot folosi foliari cu azot indiferent de temperatura.

Un ingrasamant versatil atat pt reparatii cat si fertilizari de intretinere. Asigura o performanta remarcabila datorita raportului de azot :potasiu, inoculul de PGPR si  materie organica nobila. Sustine o crestere constanta a gazonului. Reface microfauna din sol si ajuta la prevenirea aparitiei bolilor datorita inoculului cu Bacillus si Tricoderma. Asigura nutrienti pentru o perioada de 8-10 saptamani la doza de 3.5 kg/100 si 6-8 sapt la 2.5 kg/100 mp.

insamantare gazon ingrasamant gazon

PRO START

Ingrasamant gazon

NPKS 13.24.10.9

Se aplica langa seminte in ziua semanarii /suprainsamantarii. Asigura nutrientii necesari pentru primele etape de dezvoltare de la incoltire pana la primul tuns.

Ambalaj Acopera Pret Detalii
4 kg
120-160 mp
73.99
>>
25 kg
750-850 mp
298.90
>>

Se va folosi strict la semanare sau suprainsamantare; sau cazul deficientelor de fosfor rezultate in urma unei analize de sol. Conceputi special pentru aplicarea peste seminte nu afecteaza negativ plantutele tinere, folositi doza recomandata fara sa o depasiti.

Langa seminte in ziua insamantarii sau suprainsamantarii, se va iriga abundent. Doza 3-3.5 kg/100 mp. Se va iriga abundent. Urmatoarea fertilizare se va face dupa ce iarba tanara e tunsa de 1-2 ori sau mai repede daca iarba tanara da semne de decolorare pe zone din peluza de un verde galbui alternate de zone cu iarba verde.

Asigura necesarul de nutrienti de la germinare si pana la primul tuns. NU dauneaza tinerelor plantute. Nu semanati gazon fara a folosi ingrasamant la semanare, altfel iarba va rasari foarte neuniform, cu intarzieri de crestere si o iarba imatura la intrarea in vara sau iarna, foarte susceptibila la boli.

BioStart P

Ingrasamant gazon

NPKS 12.20.15.18 + 3MgO, Acizi humici

Se aplica langa seminte in ziua semanarii sau suprainsamantarii. Asigura nutrientii necesari pentru primele etape de dezvoltare de la incoltire pana la primul tuns

Ambalaj Acopera Pret Detalii
2 kg
60-70 mp
59.90
>>
10 kg
300-350 mp
229.99
>>

Se va folosi strict la semanare sau suprainsamantare sau in cazul deficientelor de fosfor rezultate in urma unei analize de sol. Biostart P e un fertilizant mai complet decat PROSTART, el contine si acizi humici care ajuta la retinerea  apei  in jurul semintelor.

Langa seminte in ziua insamantarii sau suprainsamantarii, se va iriga abundent. Doza 3-3.5 kg/100 mp. Urmatoarea fertilizare se va face dupa ce iarba tanara e tunsa de 1-2 ori sau mai repede daca iarba tanara da semne de decolorare pe zone din peluza de un verde galbui alternate de zone cu iarba verde.

Asigura necesarul de fosfor pentru germinare si dezvoltarea embrionului, aduce un aport de azot in sol suficient pentru cateva saptamani. NU semanati gazon fara a folosi ingrasamant la semanare, altfel iarba va rasari foarte neuniform, cu intarzieri de crestere si o iarba imatura la intrarea in vara sau iarna, foarte susceptibila la boli.

BIOTURBO

Ingrasamant gazon

NPKS 14.0.5.25 + 2 Fe, 7.5 Carbon

Pentru peluze cu trafic mediu-intens si cele taiate cu roboti. Reda vigurozitate, culoare si desime gazonului incepand cu primele zile de la aplicare. 

Ambalaj Acopera Pret Detalii
10 kg
250-300 mp
119
>>
20 kg
500-600 mp
-
-

In orice perioada a anului in special primavara devreme si toamna;  pentru cele mai bune rezultate aplicati la temp > 8C si pana la temp maxime de 25 C. Are un impact foarte bun asupra fertilitatii solului. Uniformizeaza culoarea, revitalizeaza, indeasa si inverzeste fara sa dea crestere rapida gazonului. E un ingrasamant organomineral cu rezultate deosebite.

Preferabil pe gazonul zvantat, dupa tundere, 3-4 kg /100 mp si irigare dupa aplicare 8-10 L apa/mp (10-15 minute) in functie de sistemul de irigat. Verificare debit sistem de irigat. Se pot aplica fara restrictie ingrasaminte foliare bogate in azot (IRONGREEN, FOX NK  in zilele urmatoare doar ca temp < 25C. Dupa 15 zile se pot folosi foliari cu azot indiferent de temperatura.

Un ingrasamant pentru gazon si amendamanet pentru sol. Hraneste iarba si reface solul.  Asigura nutrienti pentru o perioada de 7 saptamani la doza de 3.5 kg/100 si 8 sapt la 4 kg/100 mp.

SLOW GREEN

Ingrasamant gazon

NPKS 22.5.10.10 + 2 MgO

Ingrasamant destinat in special peluzelor cu trafic mediu-ridicat atat pentru refacerea dupa iarna/ vara cat si pentru intretinere primavara si toamna (peluze cu trafic mediu-ridicat). 

Ambalaj Acopera Pret Detalii
4 kg
120-160 mp
73.99
>>
25 kg
750-850 mp
298.90
>>

Recomandat pentru lunile mai reci febr-mar-apr si oct-noi.La temperaturi sub 24C. Interveniti cu SLOW GREEN dupa iarna pentru o regenerare rapida a gazonului sau toamna tarziu. Folositi SLOW GREEN la fertilizarea dupa rasarirea gazonului tanar dupa a doua tundere dar temp sa fie sub 24C (la temperaturi de peste 24C folositi SOIL LIFE ).

Preferabil pe gazonul zvantat, dupa tundere, 2.5-3.5 kg /100 mp si irigare dupa aplicare 10-12 L apa/mp (20-30 minute) in functie de sistemul de irigat. Verificare debit sistem de irigat. 

Se pot aplica fara restrictie ingrasaminte foliare bogate in azot (IRONGREEN, FOX NK  in zilele urmatoare doar ca temp < 25C. Dupa 15 zile se pot folosi foliari cu azot indiferent de temperatura.

Continut mare de azot care asigura o inzdravenire rapida a gazonului dupa iarna. Gazonul va raspunde in cateva zile de la aplicare, va forma noi frunze, se va indesi considerabil si va recapata o culoare verde plina. Asigura nutrienti pentru 8 saptamani.

ingrasamant gazon primavara

SPRINT N

Ingrasamant gazon

NPKS 27.0.14.22

Ingrasamant de intretinere pentru peluze cu trafic ridicat pe perioada primaverii sau toamnei. Recomandat catre sfarsitul primaverii. Pentru perioadele mai reci folositi SLOW GREEN.

Ambalaj Acopera Pret Detalii
2 kg
60-70 mp
59.90
>>
10 kg
300-350 mp
229.99
>>

Preferabil de folosit dupa scarificare. Peluzele slabite sau cele cu trafic mediu-ridicat la sfarsitul primaverii (mai-iunie) sau al verii (aug-sept) cand temperaturile sunt intre 15-25C. Se poate folosi la fertilizarea de intretinere (mai/ sept/ oct) a peluzelor utilizate intens. Se poate folosi dupa a doua tundere la gazonul nou infiintat.

Preferabil pe gazonul zvantat, dupa tundere, 3-3.5 kg /100 mp si irigare dupa aplicare 10-12 L apa/mp (20-30 minute) in functie de sistemul de irigat. Verificare debit sistem de irigat.

Se pot aplica fara restrictie ingrasaminte foliare bogate in azot (IRONGREEN, FOX NK  in zilele urmatoare doar ca temp < 25C. Dupa 15 zile se pot folosi foliari cu azot indiferent de temperatura.

O cantitate mare de azot care va da un boost regenerativ. Contine 28 % azot cu eliberare rapida si 72 % azot cu eliberare controlata in functie de temperatura. Azotul se elibereaza de la temp de 12C si viteza creste odata cu cresterea temperaturii. Asigura nutrienti pentru 12 saptamani la o doza de 3.5 kg/100 mp si 10 saptamani pentru 3 kg/100mp in functie de temperaturi si precipitatii.

Sprint N indisponibil.

BIOMULTI

Ingrasamant gazon

NPKS 10.5.12.13, 7.5 Carbon

FORMULA NOUA Ingrasamant de refacere, mentinere in orice perioada a anului in special pentru soluri sarace de umplutura, gazon cu cresteri neuniforme, zone cu iarba decolorata, soluri nisipoase.

Ambalaj Acopera Pret Detalii
10 kg
250-300 mp
119
>>
25 kg
650 mp
219
>>

ALL SEASON. Fertilizant organo-mineral potasic pentru perioadele de stress. Deosebit de indicat pentru peluze tunse cu roboti sau mulching. E format din granule uniforme ca marime, omogene ca constituienti, usor de distribuit. Furnizeaza habitat pentru microorganisme si ajuta la restabilirea fertilitatii solului, gazonul va capata o culoare uniforma, cu cresteri regulate pe toata suprafata. Eliberarea azotului se face lent datorita carbunelui activat si azotului din aminoacizi care e eliberat treptat de microorganisme. Mareste capacitatea de schimb cationic al solului CEC, solul va putea stoca mai multi nutrienti si impiedica levigarea lor.

Preferabil pe gazonul zvantat, dupa tundere, 3.5-4 kg /100 mp si irigare dupa aplicare 8-10 L apa/mp (10-15 minute) in functie de sistemul de irigat. Verificare debit sistem de irigat. 

Se pot aplica fara restrictie ingrasaminte foliare bogate in azot (IRONGREEN, FOX NK  in zilele urmatoare doar ca temp < 25C. Dupa 15 zile se pot folosi foliari cu azot indiferent de temperatura.

Asigura nutrienti pentru 8 saptamani.

  • Excelent fertilizant de primavara si vara, fortifica gazonul intarind peretii celulari si sistemul vascular
  • Produce o iarba viguroasa, sanatoasa, repara daunele produse de trafic, intareste radacina si coroana
  • Corecteaza uniformitatile de culoare din gazon datorate slabei fertilitati ale solului din unele zone 
  • Datorita aminoacizilor e un foarte puternic degradant al materiei organice produse de iarba, mai ales in cazul peluzelor tunse cu roboti sau in sistem mulching
  • Produce un foliaj elastic, incurajeaza cresterea pe verticala si revenirea dupa calcare
  • Recomandat pentru imbunatatirea solului in peluzele formate pe substrat steril (nisip sau umplutura) foarte sarace in materie organica si activitate biologica
  • Ideal pentru intretinerea plantelor ornamentale. Excelent pentru pomi,legume si vita de vie
  • Solubilizeaza nutrienti captivi din sol 
  • Efect remanent/permanent asupra fertilitatii solului

10 kg indisponibil

ingrasamant gazon primavara fertilizare gazon toamna

SLOW K

Ingrasamant gazon

NPKS 13.5.20.25 + 2 MgO

Ingrasamant de intretinere pentru peluze cu trafic scazut pe perioada verii sau sfarsitul toamnei. Ideal in combinatie cu BIOGEL  vara/ toamna.  Confera gazonului rezistenta la temperaturi ridicate sau ger.

Ambalaj Acopera Pret Detalii
4 kg
120-160 mp
73.99
>>
25 kg
750-850 mp
298.90
>>

Se aplica la sfarsitul primaverii sau inceputul verii inainte de venirea caniculei sau toamna (oct-noi) inainte de primele ingheturi. In cazul peluzelor care au nevoie de “ajutor” se poate  completa cu BIOGEL (mai ales in cazul gazonului cu pete de culoare si cresteri neuniforme) sau foliari cu azot GREEN UP, FOX NK.

Preferabil pe gazonul zvantat, dupa tundere, 3-3.5 kg /100 mp si irigare dupa aplicare 10-12 L apa/mp (20-30 minute) in functie de sistemul de irigat. Verificare debit sistem de irigat. 

Se pot aplica fara restrictie ingrasaminte foliare bogate in azot (Green Up, FOX NK  in zilele urmatoare doar ca temp < 28C.

Asigura nutrienti pentru o perioada de 6 saptamani la doza de 3 kg/100 si  8 sapt la 3.5 kg/100 mp. La peluzele supuse la trafic ridicat sau care au nevoie de “ajutor”  completati cu foliari GREEN UP, FOX NK sau BIOGEL.

Indisponibil la 4 kg. Va recomandam Vigor+

fertilizare gazon primavara

SUMMER K

Ingrasamant gazon

NPKS 10.0.30.25

Cu un continut mai bogat in potasiu decat SLOW K este destinat in special peluzelor cu trafic intens. Azotul e cu 100 % eliberare controlata si se poate utiliza chiar si la temperaturi ridicate. Se poate completa cu BIOGEL

Ambalaj Acopera Pret Detalii
2 kg
60-70 mp
59.90
>>
10 kg
300-350 mp
229.99
>>

Se aplica la sfarsitul primaverii sau inceputul verii inainte de venirea caniculei sau toamna (oct-noi) inainte de primele ingheturi. In cazul peluzelor care au nevoie de “ajutor” se poate  completa cu BIOGEL (mai ales in cazul gazonului cu pete de culoare si cresteri neuniforme) sau foliari cu azot IRONGREEN, FOX NK.

Preferabil pe gazonul zvantat, dupa tundere, 3-3.5 kg /100 mp si irigare dupa aplicare 10-12 L apa/mp (20-30 minute) in functie de sistemul de irigat. Verificare debit sistem de irigat. Se pot aplica fara restrictie ingrasaminte foliare bogate in azot (IRONGREEN, FOX NK  in zilele urmatoare doar ca temp < 28C.

Asigura nutrienti pentru o perioada de 10 saptamani la doza de 3 kg/100 si  12 sapt la 3.5 kg/100 mp. La peluzele supuse la trafic ridicat sau care au nevoie de “ajutor”  completati cu foliari IRONGREEN, FOX NK sau BIOGEL.

Indisponibil. Va recomandam Vigor+

FERTALGA

Ingrasamant gazon

Alge marine, aminoacizi, acizi humici, micro

Un  foliar remarcabil care redreseaza si cele mai afectate peluze prin combinatia de aminoacizi, alge marine, acizi humici, microelemente, azot organic si potasiu care remediaza metabolismul plantei.

Ambalaj Acopera Pret Detalii
1 L
700-1000 mp
49
>>
5 L
0.5 ha
220
>>

In orice perioada a anului cu temperaturi cuprinse intre 6-30C atat pe gazonul in stare buna cat si cele suferinde. Se poate reaplica la minim 7 zile de la o aplicare anterioara. Pentru mentinerea gazonului in forma maxima reaplicati la 2-3 saptamani.

100-150 ml cu 4-7 L apa/ 100 mp. Se poate combina cu FOX NK sau IRONGREEN, ex: Fertalga 100 ml + FOX NK 100 ml + 4-7 L apa/100 mp. 

Aplicati pe cat posibil pe frunza uscata, dimineata dupa ce se ridica roua sau dupa-amiaza. Evitati aplicarea in amiezile toride. Nu tundeti gazonul mai repede de 2 zile de la aplicare. Se poate aplica gazonul proaspat tuns. In cazul in care temperaturile sunt peste 28C irigati usor (2-3 minute) dupa cateva ore de la aplicare.

Necesita 2-3 aplicari pentru o schimbare radicala in bine a gazonului. Afecteaza toate procesele din planta. Efectele benefice sunt pe termen lung. Contine un spectru larg de nutrienti, fitohormoni, acizi humici si fulvici care

FOX NK

Ingrasamant gazon

NPK 10.0.5 + 10 Calciu + 3 MgO

Ingrasamant foliar pentru gazon folosit pentru prevenirea aparitiei bolilor, prevenirea deshidratarii si aport de azot, potasiu, calciu si magneziu in orice perioada a anului. Ideal in combinatie cu Fertalga- aplicare concomitenta.

Ambalaj Acopera Pret Detalii
1 L
700-1000 mp
56
>>
5 L
0.5 ha
250
-

In orice perioada a anului. Pentru peluze suferinde sau peluze care dorim sa le pastram verzi si pe timpul verii/iernii. Contine azot care are ca efect un boost de culoare si desime, calciu cu rol in diviziunea celulara si  intarirea peretilor celulari, potasiu pentru regalrea proceselor metabolice si magneziu pentru stimularea formarii de clorofila.

100-150 ml cu 4-7 L apa/100 mp. Se poate aplica in combinatie cu Fertalga (100-150 ml). 

Aplicati pe cat posibil pe frunza uscata, dimineata dupa ce se ridica roua sau dupa-amiaza. Evitati aplicarea in amiezile toride. Nu tundeti gazonul mai repede de 2 zile de la aplicare. Se poate aplica gazonul proaspat tuns. In cazul in care temperaturile sunt peste 28C irigati usor (2-3 minute) dupa cateva ore de la aplicare.

Pentru peluze suferinde sau peluze care dorim sa le pastram verzi, dese, viguroase pe toata perioada anului. Ofera gazonului atat azot care este principalul „combustibil” pentru dezvoltare si potasiu care are rol major la echilibrarea proceselor metabolice in planta.

IRON GREEN

ex GREEN UP

Ingrasamant gazon

NPK 16.0.0 + 3.5 Fe

Ingrasamant foliar pentru gazon IRONGREEN  pentru corectia imediata a culorii si desimii gazonului. Combate aparitia muschiului.  Mareste considerabil desimea si accentueaza culoarea verde a gazonului.

Ambalaj Acopera Pret Detalii
1 L
700-1000 mp
56
>>
4.5 L
0.5 ha
220
>>

Cand dorim sa dam un aspect mai placut, un verde mai inchis sau sa uniformizam culoarea peluzei In cazul deficientelor de fier  (frunzele tinere au o culoare verde-galbui in special dupa perioade ploioase). In orice perioada a anului, mai putin cand solul e inghetat. Efect de inverzire a frunzei si indesire a gazonului vizibila in 2-3 zile de la aplicare. 

100-150 ml cu 4-7 L apa/100 mp. Se poate aplica in combinatie cu Fertalga (100-150 ml). 

Aplicati pe cat posibil pe frunza uscata, dimineata dupa ce se ridica roua sau dupa-amiaza. Evitati aplicarea in amiezile toride. Nu tundeti gazonul mai repede de 2 zile de la aplicare. Se poate aplica gazonul proaspat tuns. In cazul in care temperaturile sunt peste 28C irigati usor (2-3 minute) dupa 3-4 ore de la aplicare. Doza maxima 250 ml/ 100 mp cu 10 L apa.

Inverzire datorita stimularii producerii de clorofila, indesire a gazonului, prevenirea si combaterea aparitiei muschiului. Folosind acest ingrasmant gazon lichid gazonul va fi mai sanatos datorita efectului de fungicizant al produsului. Prin efectul acidifiant elibereaza microelemente captive din sol.

amendament sol si ingrasamant gazon biogel

BIOGEL

Ingrasamant gazon

N/C 12:40, Acizi humici 20%, Aminoacizi, Micro 3%

Cand gazonul nu rapsunde suficient de bine la plicarea de ingrasaminte utilizati BIOGEL. Ingrasamant 100% organic, un bio-activator de sol care reface fertilitatea solului

Ambalaj Acopera Pret Detalii
25 kg
400-600 mp
195
>>

Atunci cand iarba nu raspunde suficient de bine la aplicarea de ingrasaminte, zone  cu diferente de crestere sau culoare, sol care crapa sau formeaza crusta, soluri care nu dreneaza bine sau soluri nisipoase sarace in materie organica. Stimuleaza activitatea microbiologica, regleaza pH-ul, ajuta la prevenirea bolilor.  Mareste eficienta ingrasamintelor, deblocheaza nutrientii din sol.

In orice perioada a anului in special din octombrie pana in mai sau la sfarsitul verii in doza de 5-7 kg/100 mp. La temperaturi peste 24 C aplicati 4-5 kg/100mp. Reduceti la 2-3 kg/100 mp in cazul combinarii cu SLOW K, SUMMER K, BIOMULTI. La infiintarea peluzelor prin semanare sau gazonu rulou prin incorporarea in primii 5-10 cm a 10 kg/100mp. 

Ingrasamant 100% organic, microgranular. Foarte puternic degradator al materiei vegetale, imbogateste solul, inlocuitor al gunoiului. Bogat in aminoacizi care sunt degradati de microorganisme si elibereaza nutrienti lent pe o perioada de cateva luni. Contine acizi humici si acizi fulvici, un complex de microelemente cu impact major asupra structurii si fertilitatii solului. Se poate combina impreuna cu alti fertilizanti mai putin bogati in azot SLOW K, SUMMER K.

Indisponibil. Va reveni in stoc in luna Mai.

ingrasamant gazon cu fier

SUPER IRON

Ingrasamant gazon

NPKS 9.9.9 + 11 Fe

Ingrasamant cu efect rapid de inverzire. Cu un continut foarte ridicat de fier da un boost de culoare gazonului. Se poate folosi si pentru combaterea muschiului din gazon.

Ambalaj Acopera Pret Detalii
2 kg
60-80 mp
59.90
>>

Primavara si toamna in cazul in care deorim o inverzire puternica a gazonului, avem o infestare puternica cu muschi. Nu aplicati pe timpul caniculei sau la temp < 7-8 C. Folositi SUPER IRON  in cazul deficientelor mari de fier (frunzele tinere au o culoare verde-galbui).

Preferabil pe gazonul zvantat, dupa tundere, 2.5 kg /100 mp si irigare dupa aplicare 10-12 L apa/mp (10-15 minute) in functie de sistemul de irigat. Verificare debit sistem de irigat. Nu aplicati mai repede de 2 saptamani alte ingrasaminte foliare bogate in azot sau fier. La aplicarea a 3-3.5 kg/100 mp lupta eficient impotriva muschiului.

Asigura un aport mare de fier care va transforma radical gazonul. Dupa 3-4 zile de al aplicare gazonul va incepe sa se indese considerabil si va capata o culoare verde inchisa. Contine nutrienti pentru aproximativ 4-5 saptamani.

Ferthumic

Ingrasamant gazon

Alge marine, aminoacizi, acizi humici, micro

Stimuleaza aparatul radicular  si mareste activitatea din rizosfera astfel se creeaza microfisuri si solul se afaneaza. Deblocheaza nutrienti din sol.

Ambalaj Acopera Pret Detalii
1 L
500 mp
49
>>

Cand dorim cresterea fertilitatii solului, indeosebi al celor nisipoase care nu retin nutrientii si apa sau in cazul solurilor care crapa sau compactate.  Mai ales recomandat de aplicat la solurile aduse recent pe care s-a infiintat gazonul. Se poate aplica in orice perioada a anului mai putin cand solul e inghetat.

150-250 ml cu 5-7 L apa si apoi irigat abundent. In orice perioada a anului mai putin cand solul este inghetat. Se paoate folosi si ca foliar in combinatie cu IRONGREEN sau FOX NK.

Acest ingrasamant/amendament pe baza de aminoacizi, alge brune si acizi humici aduc un aport rapid de hrana si fitohormoni care ajungand in sol vor mari exponential activitatea biologica. Cu cat avem o activitate biologica mai mare cu atat solul nostru va fi mai afanat si radacina gazonului va avea acces mai mare la nutrienti, apa si oxigenul va patrunde mai adanc.

Dispenser ingrasaminte foliare

Cu o capacitate de 1 L poate acoperi 1000 mp in 5-7 minute cu o doza de foliar de 100 ml /100 mp. Conectare la furtunul de gradina.

32.90 lei

Performanta & cost

Combinatia de macronutrienti, acizi humici, aminoacizi, alge marine, microelemente care se poate obtine folosind gama de ingrasaminte semintegazon.ro  asigura o performanta exceptionala la un cost rezonabil.

Constant & adecvat

Nutritia de baza ajuta planta de gazon sa reziste presiunilor bolilor, insectelor, traficului si conditiilor meteorologice stresante. Aplicarea nutrientilor sub forma de ingrasaminte granulare asigura niveluri adecvate, constante de nutritie plantelor pe tot parcursul sezonului de vegetatie. 

Plan & rezultate

Un plan de baza pentru fertilizarea gazonului consta in aplicarea regulata de ingrasaminte solide (3-6 pe sezon). Nutritia foliara (lichida) se aplica pentru completarea nutritiei granulare de baza cu microelemente, biostimulatori, bacterii si fungi benefici (PGPR), coloranti, diversi compusi pentru prevenirea stresului termic si hidric sau prevenirea bolilor.

Cu sub 5 lei /100 mp poti aplica un ingrasamant foliar gazonului tau

Cu efecte vizibile de la prima aplicare. Daca doresti o revenire rapida a gazonului dupa iarna, vara sau perioade lungi cand nu l-ai ingrjit poti folosi ingrasaminte foliare. Se aplica usor, cu efecte spectaculoase.