fbpx

SeminteGazon.ro

Ai iarba? Sa fie verde!

Ingrasaminte foliare

Nutritia foliara (lichida) se aplica pentru completarea nutritiei granulare de baza cu microelemente, biostimulatori, bacterii si fungi benefici (PGPR), coloranti, diversi compusi pentru prevenirea stresului termic si hidric sau prevenirea bolilor

FERTALGA

Ingrasamant gazon

Alge marine, aminoacizi, acizi humici, micro

Un  foliar remarcabil care redreseaza si cele mai afectate peluze prin combinatia de aminoacizi, alge marine, acizi humici, microelemente, azot organic si potasiu care remediaza metabolismul plantei.

Ambalaj Acopera Pret Detalii
1 L
700-1000 mp
49
>>
5 L
0.5 ha
220
>>

In orice perioada a anului cu temperaturi cuprinse intre 6-30C atat pe gazonul in stare buna cat si cele suferinde. Se poate reaplica la minim 7 zile de la o aplicare anterioara. Pentru mentinerea gazonului in forma maxima reaplicati la 2-3 saptamani.

100-150 ml cu 4-7 L apa/ 100 mp. Se poate combina cu FOX NK sau IRONGREEN, ex: Fertalga 100 ml + FOX NK 100 ml + 4-7 L apa/100 mp. 

Aplicati pe cat posibil pe frunza uscata, dimineata dupa ce se ridica roua sau dupa-amiaza. Evitati aplicarea in amiezile toride. Nu tundeti gazonul mai repede de 2 zile de la aplicare. Se poate aplica gazonul proaspat tuns. In cazul in care temperaturile sunt peste 28C irigati usor (2-3 minute) dupa cateva ore de la aplicare.

Necesita 2-3 aplicari pentru o schimbare radicala in bine a gazonului. Afecteaza toate procesele din planta. Efectele benefice sunt pe termen lung. Contine un spectru larg de nutrienti, fitohormoni, acizi humici si fulvici care

FOX NK

Ingrasamant gazon

NPK 10.0.5 + 10 Calciu + 3 MgO

Ingrasamant foliar pentru gazon folosit pentru prevenirea aparitiei bolilor, prevenirea deshidratarii si aport de azot, potasiu, calciu si magneziu in orice perioada a anului. Ideal in combinatie cu Fertalga- aplicare concomitenta.

Ambalaj Acopera Pret Detalii
1 L
700-1000 mp
56
>>
5 L
0.5 ha
250
-

In orice perioada a anului. Pentru peluze suferinde sau peluze care dorim sa le pastram verzi si pe timpul verii/iernii. Contine azot care are ca efect un boost de culoare si desime, calciu cu rol in diviziunea celulara si  intarirea peretilor celulari, potasiu pentru regalrea proceselor metabolice si magneziu pentru stimularea formarii de clorofila.

100-150 ml cu 4-7 L apa/100 mp. Se poate aplica in combinatie cu Fertalga (100-150 ml). 

Aplicati pe cat posibil pe frunza uscata, dimineata dupa ce se ridica roua sau dupa-amiaza. Evitati aplicarea in amiezile toride. Nu tundeti gazonul mai repede de 2 zile de la aplicare. Se poate aplica gazonul proaspat tuns. In cazul in care temperaturile sunt peste 28C irigati usor (2-3 minute) dupa cateva ore de la aplicare.

Pentru peluze suferinde sau peluze care dorim sa le pastram verzi, dese, viguroase pe toata perioada anului. Ofera gazonului atat azot care este principalul „combustibil” pentru dezvoltare si potasiu care are rol major la echilibrarea proceselor metabolice in planta.

IRON GREEN

ex GREEN UP

Ingrasamant gazon

NPK 16.0.0 + 3.5 Fe

Ingrasamant foliar pentru gazon IRONGREEN  pentru corectia imediata a culorii si desimii gazonului. Combate aparitia muschiului.  Mareste considerabil desimea si accentueaza culoarea verde a gazonului.

Ambalaj Acopera Pret Detalii
1 L
700-1000 mp
56
>>
4.5 L
0.5 ha
220
>>

Cand dorim sa dam un aspect mai placut, un verde mai inchis sau sa uniformizam culoarea peluzei In cazul deficientelor de fier  (frunzele tinere au o culoare verde-galbui in special dupa perioade ploioase). In orice perioada a anului, mai putin cand solul e inghetat. Efect de inverzire a frunzei si indesire a gazonului vizibila in 2-3 zile de la aplicare. 

100-150 ml cu 4-7 L apa/100 mp. Se poate aplica in combinatie cu Fertalga (100-150 ml). 

Aplicati pe cat posibil pe frunza uscata, dimineata dupa ce se ridica roua sau dupa-amiaza. Evitati aplicarea in amiezile toride. Nu tundeti gazonul mai repede de 2 zile de la aplicare. Se poate aplica gazonul proaspat tuns. In cazul in care temperaturile sunt peste 28C irigati usor (2-3 minute) dupa 3-4 ore de la aplicare. Doza maxima 250 ml/ 100 mp cu 10 L apa.

Inverzire datorita stimularii producerii de clorofila, indesire a gazonului, prevenirea si combaterea aparitiei muschiului. Folosind acest ingrasmant gazon lichid gazonul va fi mai sanatos datorita efectului de fungicizant al produsului. Prin efectul acidifiant elibereaza microelemente captive din sol.

Ferthumic

Ingrasamant gazon

Alge marine, aminoacizi, acizi humici, micro

Stimuleaza aparatul radicular  si mareste activitatea din rizosfera astfel se creeaza microfisuri si solul se afaneaza. Deblocheaza nutrienti din sol.

Ambalaj Acopera Pret Detalii
1 L
500 mp
49
>>

Cand dorim cresterea fertilitatii solului, indeosebi al celor nisipoase care nu retin nutrientii si apa sau in cazul solurilor care crapa sau compactate.  Mai ales recomandat de aplicat la solurile aduse recent pe care s-a infiintat gazonul. Se poate aplica in orice perioada a anului mai putin cand solul e inghetat.

150-250 ml cu 5-7 L apa si apoi irigat abundent. In orice perioada a anului mai putin cand solul este inghetat. Se paoate folosi si ca foliar in combinatie cu IRONGREEN sau FOX NK.

Acest ingrasamant/amendament pe baza de aminoacizi, alge brune si acizi humici aduc un aport rapid de hrana si fitohormoni care ajungand in sol vor mari exponential activitatea biologica. Cu cat avem o activitate biologica mai mare cu atat solul nostru va fi mai afanat si radacina gazonului va avea acces mai mare la nutrienti, apa si oxigenul va patrunde mai adanc.

amendament sol si ingrasamant gazon biogel

HELP

Ingrasamant gazon

NPK 10.5.7+ micro

Un foliar echilibrat care se poate aplica in orice perioada a anului. Contine pe langa azot, potasiu si fosfor microelemente :Fe, Cu, Mn, Mo, B.

Ambalaj Acopera Pret Detalii
1 L
500-1000 mp
59
>>

Atunci cand iarba nu raspunde suficient de bine la aplicarea de ingrasaminte, zone  cu diferente de crestere sau culoare, sol care crapa sau formeaza crusta, soluri care nu dreneaza bine sau soluri nisipoase sarace in materie organica. Stimuleaza activitatea microbiologica, regleaza pH-ul, ajuta la prevenirea bolilor.  Mareste eficienta ingrasamintelor, deblocheaza nutrientii din sol.

In orice perioada a anului in special din octombrie pana in mai sau la sfarsitul verii in doza de 5-7 kg/100 mp. La temperaturi peste 24 C aplicati 4-5 kg/100mp. Reduceti la 2-3 kg/100 mp in cazul combinarii cu SLOW K, SUMMER K, BIOMULTI. La infiintarea peluzelor prin semanare sau gazonu rulou prin incorporarea in primii 5-10 cm a 10 kg/100mp. 

Ingrasamant 100% organic, microgranular. Foarte puternic degradator al materiei vegetale, imbogateste solul, inlocuitor al gunoiului. Bogat in aminoacizi care sunt degradati de microorganisme si elibereaza nutrienti lent pe o perioada de cateva luni. Contine acizi humici si acizi fulvici, un complex de microelemente cu impact major asupra structurii si fertilitatii solului. Se poate combina impreuna cu alti fertilizanti mai putin bogati in azot SLOW K, SUMMER K.

ingrasamant gazon cu fier

SUPER IRON

Ingrasamant gazon

NPKS 9.9.9 + 11 Fe

Ingrasamant cu efect rapid de inverzire. Cu un continut foarte ridicat de fier da un boost de culoare gazonului. Se poate folosi si pentru combaterea muschiului din gazon.

Ambalaj Acopera Pret Detalii
2 kg
60-80 mp
59.90
>>

Primavara si toamna in cazul in care deorim o inverzire puternica a gazonului, avem o infestare puternica cu muschi. Nu aplicati pe timpul caniculei sau la temp < 7-8 C. Folositi SUPER IRON  in cazul deficientelor mari de fier (frunzele tinere au o culoare verde-galbui).

Preferabil pe gazonul zvantat, dupa tundere, 2.5 kg /100 mp si irigare dupa aplicare 10-12 L apa/mp (10-15 minute) in functie de sistemul de irigat. Verificare debit sistem de irigat. Nu aplicati mai repede de 2 saptamani alte ingrasaminte foliare bogate in azot sau fier. La aplicarea a 3-3.5 kg/100 mp lupta eficient impotriva muschiului.

Asigura un aport mare de fier care va transforma radical gazonul. Dupa 3-4 zile de al aplicare gazonul va incepe sa se indese considerabil si va capata o culoare verde inchisa. Contine nutrienti pentru aproximativ 4-5 saptamani.

Dispenser ingrasaminte foliare

Cu o capacitate de 1 L poate acoperi 1000 mp in 5-7 minute cu o doza de foliar de 100 ml /100 mp. Conectare la furtunul de gradina.

32.90 lei

Cu sub 5 lei /100 mp poti aplica un ingrasamant foliar gazonului tau

Cu efecte vizibile de la prima aplicare. Daca doresti o revenire rapida a gazonului dupa iarna, vara sau perioade lungi cand nu l-ai ingrjit poti folosi ingrasaminte foliare. Se aplica usor, cu efecte spectaculoase.

semintegazon.ro

Suport profesionist 24/7

Apelati cu incredere la produsele si consultanta gratuita oferita de noi. Sunati acum pentru produsele dvs. 

Performanta & cost

Combinatia de macronutrienti, acizi humici, aminoacizi, alge marine, microelemente care se poate obtine folosind gama de ingrasaminte semintegazon.ro  asigura o performanta exceptionala la un cost rezonabil.

Constant & adecvat

Nutritia de baza ajuta planta de gazon sa reziste presiunilor bolilor, insectelor, traficului si conditiilor meteorologice stresante. Aplicarea nutrientilor sub forma de ingrasaminte granulare asigura niveluri adecvate, constante de nutritie plantelor pe tot parcursul sezonului de vegetatie. 

Plan & rezultate

Un plan de baza pentru fertilizarea gazonului consta in aplicarea regulata de ingrasaminte solide (3-6 pe sezon). Nutritia foliara (lichida) se aplica pentru completarea nutritiei granulare de baza cu microelemente, biostimulatori, bacterii si fungi benefici (PGPR), coloranti, diversi compusi pentru prevenirea stresului termic si hidric sau prevenirea bolilor.