SeminteGazon.ro

Ingrasamant gazon gazon primavara si toamna. Eliberare lenta. Aplicare usoara.

Fertilizanti pentru perioada de primavara si toamna. Eliberarea lenta sau controlata a nutrientilor va determina o crestere uniforma a gazonului, fara cresterea numarului de tunderi. Comercializam fertilizanti pentru regenerarea gazonului dupa perioade de stress sau fortifierea gazonului inainte de perioadele de inghet sau canicula. 

Ingrasamant gazon primavara / iarna 4 anotimpuri

Daca ai gazon sa fie verde! Bucura-te de curtea ta. Un gazon verde si des te va binedispune. Nu lasa gazonul tau fara nutrientii necesari. Alege ingrasamant gazon cu eliberare lenta/ controlata conceputi si testati pentru fertilizarea gazonului in orice perioada a anului. Aplica ingrasamant gazon cu efect indelungat pentru mentinerea si/ sau refacerea gazonului tau. Curtea ta va arata mai bine ca niciodata. Fara risc de a arde gazonul. Aplicare usoara chiar si cu mana. Tehnologia de eliberare a nutrientilor POLYON iti ofera singuranta ca gazonul tau are disponibili nutrientii in cantitate suficienta. O singura aplicare la 2-3 luni si schimbarea in bine a gazonului tau va fi majora..

Ingrasamant gazon

SOIL LIFE

Noua generatie de fertilizanti pentru gazon. Mareste activitatea biologica din sol. Reduce necesarul de apa si fertilizanti.

NPKS 16.0.15.22+2 MgO + Micorize

ingrasamant gazon soil life

Cu Micorize si bacterii benefice  + Substanta Organica. Reduce necesarul de apa si fertilizanti.

Micorizele intra in simbioza cu radacina gazonului si formeaza un aparat simbiotic. Contine si  bacterii din categoria Bacillus, Pseudomonas si ciuperci Trichoderma. Elibereaza nutrienti timp de 6-10 saptamani. 

Pret de la:  0.49 lei/mp

Ambalaj Acopera
4 kg
150-200 mp
25 kg
790-890 mp

Ingrasamant gazon

SPRINT N

E fertilizantul potrivit pentru regenerarea rapida a gazonului dupa perioadele de stress estival sau invernal.  Aplicare Toamna / Primavara.

NPKS 27.0.14.22

ingrasamant gazon primavara

Recuperare rapida si de durata a desimii si culorii dupa iarna / vara.

Contine azot disponibil imediat si 52% azot cu eliberare controlata POLYON. Reface rapid desimea gazonului stimuland formarea de noi frunze si clorofila. Elibereaza nutrienti timp de 3 luni.

Pret de la:  0.69 lei/mp

Ambalaj Acopera
2 kg
69 mp
10 kg
339 mp
25 kg
839 mp

Ingrasamant gazon

SLOW GREEN

Ingrasamant pentru inverzire, refacere si indesire. Aplicare primavara si toamna.

NPKS 22.5.10.10+2 MgO

fertilizare gazon slow green

Sustine cresterea si stimuleaza sistemul radicular.

Contine toate formele de azot: nitric, amoniacal, cu eliberare lenta si eliberare controlata si il face potrivit pentru toate tipurile de sol.  Suficient penru 8 saptamani

Pret de la:  0.49 lei/mp

Ambalaj Acopera
4 kg
150-200 mp
25 kg
790-890 mp

Ingrasamant gazon

SLOW K

Protejeaza gazonul pe perioada de canicula sau inghet. Aplicare pre estivala/ invernala. Corecteaza pH-ul solului.

NPKS 13.5.20.25+2 MgO

ingrasamant gazon primavara fertilizare gazon toamna

Fortifiant general. Protejeaza celula de deshidratare/ inghet.

Mentine gazonul des, verde si sanatos in perioada de stress termic . Creste rezistenta la stress si fungi, echilibrare procese metabolice. . Elibereaza nutrienti timp de 6-10 saptamani

Pret de la:  0.49 lei/mp

Ambalaj Acopera
4 kg
150-200 mp
25 kg
790-890 mp

Ingrasamant gazon

AUTUMN K

Eliberarea treptata de azot  reduce aparitia fungilor care prolifereaza in medii bogate in azot, umezeala si caldura.

NPKS 21.0.25.25

fertilizare gazon toamna ingrasamant gazon

Eliberare 100 % controlata a azotului.  Reduce nr de tunderi necesare.

Pret de la:  0.87 lei/mp

Ambalaj Acopera
4 kg
130 mp
25 kg
839 mp

Fertilizarea gazonului primavara si toamna

Fertilizare gazon primavara

E important sa suplinim cantitatea de hrana existenta in sol primavara cat mai devreme (sfarsit februarie, martie) pentru ca gazonul sa se poata reface dupa perioada de iarna, mai ales daca gazonul a fost calcat pe timpul cat era inghetat. Gazonul se va indesi, va fi mai verde, mai rezistent la boli. In aceasta perioada gazonul are o puternica crestere pe inaltime (el vrea sa faca “flori” si seminte pentru a perpetua specia si se va autoconsuma daca nu exista suficienti nutrienti in sol, el devenind foarte fragil si predispus sa moara pe perioada de canicula.

Fertilizarea gazonului cu ingrasamant comun (agricol) va mari substantial numarul de tunderi, acesti fertilizanti au eliberare rapida a azotului care combinata cu perioada de crestere exploziva a gazonului nu va face decat sa avem un gazon care trebuie tuns des si la sfarstiul primaverii va fi total nepregatit pentru canicula.

Daca dorim sa fertilizam primavara trebuie sa o facem cat mai devreme pentru ca altfel daca fertilizam la sfarsit de aprilie sau mai vom hrani si eventualele buruieni care apar in acesta perioada- monocotiledonate (buruieni cu frunza ingusta) care pot fi problematice: pir, costrei, iarba barboasa, etc.

La sfarsitul primaverii putem fertiliza in luna mai/ iunie daca dorim sa intarim gazonul pentru perioada caniculara. In aceasta perioada se aplica fertilizanti cu continut mare de potasiu. Acesti fertilizanti ajuta iarba sa isi intareasca peretii celulari si astfel ea va pierde mai greu apa pe timpul caniculei – riscul de deshidratare scade foarte mult.  Utilizand ingrasmant gazon cu potasiu ve-ti reduce mult si necesarul de apa de irigat.

 

Fertilizare gazon toamna

In lunile septembrie si octombrie pregatim gazonul pentru iarna si pentru o primavara urmatoare in care gazonul va arata mult mai bine decat in primavara trecuta.

Aplicarea de ingrasamant gazon toamna este foarte importanta. Incepand cu luna noiembrie in cele mai multe curti apare umbra pe  o suprafata mai mare, zilele se scurteaza si gazonul se pregateste pentru iarna. Toamna gazonul stocheaza substante nutritive in radacina si acestea vor da startul in primavara urmatoare. Toamna ar trebui aplicat cam 60-70 % din totalul de fertilizant anual. Este perioada cand gazonul isi reface radacina si o mare parte din coronament.

In cazul in care bugetul este limitat pentru ingrijirea gazonului fertilizati toamna obligatoriu. Fara o fertilizare de calitate toamna gazonul se va rari puternic si va fi invadat de buruieni.

In luna august utilizati ingrasamant gazon care are un continut mare de azot si magneziu, aceste elemente au rol esential in regenerarea gazonului dupa canicula. Gazonul va fi mai verde, des si frumos.

In luna octombrie sau noiembrie utilizati ingrasamant gazon cu continut ridicat de potasiu in aceasta perioada. Potasiul are rol in mentinerea presiunii celulare si a grosimii peretilor celulari. Daca gazonul are suficient potasiu el va trece mai usor peste perioadele de inghet/ dezghet.

 

 

Fertilizare gazon. Ingrasamant gazon cu eliberare lenta/ controlata

Vizionati videoclipuri referitoare la fertilizarea gazonului.

Suport profesionist 24/7

Apelati cu incredere la produsele si consultanta gratuita oferita de noi. Sunati acum pentru produsele dvs. 

Suport profesionist 24/7

Apelati cu incredere la produsele si consultanta gratuita oferita de noi. Va oferim suport pentru orice nelamurire legata de intretinerea gazonului. Ne puteti trimite poze pe adresa de email: gazonseminte@gmail.com

  Sunati acum pentru produsele dvs. 

0744 647 257