fbpx

SeminteGazon.ro

SKU 00000328 Categories , , ,

Fertilizant gazon

Crazy Greener 1 L

Produs profesional pentru intretinerea gazonului

Ingrasamant foliar cu pigmenti verzi pentru efect cosmetic instant, cu efect de durata. Nu contine fier. Poate fi folosit ca si marker la aplicarea de ingrasaminte foliare, erbicide, fungicide. Este nonionic, pH neutru. Combina aspectul estetic dat de pigmenti verzi naturali cu nutritia foliarului care contine uree si chelati organici dar fara fier.

Greutate 1 kg
Greutate

1 L

Suprafata acoperita

500-1000 mp

Are efect timp de

variabil 3-8 saptamani

Eficienta

Super Profesional

Perioada de aplicare

Oricand

lei 103.00

+19.90 lei transport / comanda
Share on email
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter

Descriere ingrasamant gazon

Crazy Greener 1 L (Colorant gazon)

Ingrasamant foliar cu pigmenti verzi pentru efect cosmetic instant, cu efect de durata. Nu contine fier.

Poate fi folosit la aplicarea fungicidelor, erbicidelor ca si marker. Este nonionic, pH neutru.

Beneficii:

  • Coloreaza si hraneste instant gazonul pentru 4-5 saptamani. Colorantul se estompeaza incet, in functie de frecventa tunderii
  • La sfarstiul toamnei intarzie intrarea gazonului in dormanta, mascheaza ingalbenirea frunzelor datorate inghetului, vantului uscat de iarna
  • In timpul sezonului de crestere ascunde ingalbenirea cauzata de stress: temperaturi ridicate, boli, nutrienti deficitari
  • Ajuta la inverzirea peluzei fara fier; hraneste si coloreaza peluza suferinda de black-layer
  • Anticipeaza inverzirea de primavara (sfarsit de februarie) fara sa stimuleze poa annua si mascheaza prezenta ei
  • Contine pigmenti protectori infrarosu (prevenirea stresului termic). Recomandat in amestec cu Recovery pentru spoon-feeding vara. Favorizeaza formarea de noi tulpinite si frunza in detrimentul cresterii pe verticala.

Detalii tehnice: 

15% Azot (N) total: 15% azot ureic

C3 FIR pigment verde reflectorizant infrarosu

Contine adjuvanti organici pentru facilitarea absortiei foliare.

Herbafer Crazy Greener are pH neutru, inverzitor nonionic, care combina imbunatatirea vigorii si rezistentei tesutului cu cresterea aspectului vizual si al culorii. Combate disfunctii nutritionale si de stress; ajuta la maximizarea functiilor estetice si functionale. Combina aspectul estetic dat de pigmenti C3 cu nutritia foliarului care contine uree si chelati organici dar fara fier.

Aplicare: 

Pe perioada de crestere activa: 2-2.5 L/1000 mp cu 80 L apa.

Folosit ca si marker la aplicare de fungicide, erbicide, foliari: 50 ml /100 mp in solutia preparata.

Spoon-feeding (preferabil cu Recovery): 1.5 L/1000 mp cu 80-100 L apa. Se va repeta la 20 de zile.

Toamna pentru intarzierea intrarii in dormanta, sau mascarea ingalbenirii cauzate de ger si vant uscat, sau primavara devreme: 2-3 L/1000 mp cu 80 L apa.

Aplicati pe iarba cat se poate de zvantata; utilizati peluza dupa uscarea pigmentului. Aplicati preferabil dupa tuns. Nu irigati cel putin 6 ore de la aplicare.

Greutate 1 kg
Greutate

1 L

Suprafata acoperita

500-1000 mp

Are efect timp de

variabil 3-8 saptamani

Eficienta

Super Profesional

Perioada de aplicare

Oricand

Cum ingrijim gazonul primavara si toamna

Ce trebuie sa facem in aceasta perioada daca dorim un gazon frumos. Greseli frecvente la intretinerea gazonului primavara si toamna. Fertilizarea gazonului primavara si toamna.

udarea dupa semanarea gazonului
Semanarea gazonului
admin

Cum irigam (udam) gazonul dupa insamantare?

Udarea dupa insamantare se imparte in 3 perioade: udarea pana samanta germineaza ziua 1-15 dupa insamantare, udarea cand iarba e deja rasarita are 5-6 cm radacina e proeminenta si deja gazonul isi poate procura apa de la adancime; (va recomand sa smulgeti cateva fire sa vedeti cat de lunga e radacina), iar a treia etapa e udarea gazonului format

Citeste tot articolul »
Semanarea gazonului
admin

Insamantare gazon primavara: riscuri si cum le minimizam

“Semanarea falsa” implica crearea conditiilor propice pentru incoltirea semintelor de buruieni si apoi indepartarea lor. Aceasta metoda se poate aplica incepand cu mijlocul lui aprilie cand solul este cald si apare epoca propice (sfarsit aprilie-sfarsit de mai) pentru rasarirea buruienilor problematice.

Citeste tot articolul »
Semanarea gazonului
admin

Semanarea gazonului toamna

Ca regula generala trebuie avut in vedere ca gazonul de la samanta pana la stadiul cand este pregatit sa suporte inghetul are nevoie de aproximativ 45 de zile cu temperaturi ziua de peste 10C si noaptea peste 6-7C.

Citeste tot articolul »

Fertilizarea gazonului primavara si toamna

Aplicarea, dozarea si imprastierea fertilizantului pentru gazon. Greseli frecvente la fertilizarea gazonului. Nu uita sa te abonezi la canalul nostru!

Cum ingrijim gazonul primavara si toamna

Ce trebuie sa facem in aceasta perioada daca dorim un gazon frumos. Greseli frecvente la intretinerea gazonului primavara si toamna. Fertilizarea gazonului primavara si toamna.

MUST READ