fbpx

SeminteGazon.ro

Atletico seminte gazon sport 10 kg

lei 500.00

Pentru peluze cu trafic ridicat, insorite si se doresc inaltimi de tundere mici de la 18 mm in sus. Foliaj fin, des de culoare verde medie-inchisa. Calitate SOD QUALITY 00 – fara infestare cu seminte de poa annua.

SKU: 00000338 Categorii: , , ,

Seminte gazon profesional ATLETICO

Soiuri de elita cu excelenta rezistenta la calcare, culoare verde inchisa, desime excelenta si cu o oarecare torelanta mai mare la urina. Mix de seminte profesionale   din care rezulta o sinergie deosebita, gazonul obtinut combina calitati estetice deosebite cu o excelenta rezistenta la calcare si regenerare dupa stress hidric,termic, mecanic.

De ce seminte gazon rezistent la calcare?

De multe ori in curtile noatre avem portiuni unde calcam mai des sau avem animale de companie.  In cazul in care gazonul nostru nu este format din specii rezistente la trafic dupa o scurta perioada de timp el se va rari si va fi invadat de buruieni.

Va recomandam sa utilizati acest mix de seminte de gazon doar daca gazonul dvs va fi supus la solicitari zilnice altfel va recomandam mix-uri care au valoare estetica mare si o intretinere mai redusa.

Amestecul de seminte gazon profesional ATLETICO  se bazeaza pe soiuri de elita la nivel mondial de raigras peren (Lolium perenne) si firuta (Poa Pratensis).

Acest mix de seminte gazon profesional ATLETICO contine  60% poa pratensis ceea ce ii confera o mare capacitate de regenerare si culoare verde inchisa.

Poa pratensis se inmulteste in gazon asemanator capsunului, va umple orice gol care apare in urma utilizarii sau intretinerii defectuoase a gazonului. Soiurile de raigras folosite sunt de elita cu o rezistenta exceptionala la deteriorari mecanice, capacitate mare de auto-vindecare totodata pastrand caracterul decorativ de mare valoare: foliaj fin 1-2 mm si culoare verde inchisa-medie.

De ce seminte pentru gazon profesional ATLETICO?

Soiurile de seminte de iarba din amestecul de seminte de gazon ATLETICO sunt considerate a fi unele dintre cele mai bune soiuri de tipul de sport la nivel mondial gazonul avand o culoare foarte inchisa, foarte des.

De ce gazonul format din acest mix de seminte gazon profesional ATLETICO are o mare capacitate de regenerare?

Amestecul contine si soiuri de elita de firuta -poa pratensis (60%), care asigura crearea unui gazon puternic, compact, durabil, creste rezistenta la inghet ale gazonului si ii confera o culoare verde inchis, sanatoasa, grasa.

Firuta actioneaza si ca un puternic regenerator al gazonului, aceasta va umple golurile din gazon care s-au format prin smulgerea gazonului cu radacina.

Permite cosirea redusa la o inaltime de 1.5 cm insa va recomandam sa il tundeti la 5-6 cm inaltime. Cu cat gazonul este tuns la o inaltime mai mica cu atat el necesita mai multa apa si hrana.

Amestecul de seminte gazon profesional ATLETICO este recomandat pentru un gazon expus unor solicitari mecanice foarte mari si valoare estetica ridicata.

Soiurile din compozitia amestecului de seminte de gazon profesional ATLETICO pot suferi modificari in functie de lotul de seminte. Soiurile de iarba de gazon pot fi inlocuite cu alte soiuri echivalente. Procentul din fiecare specie poate diferi usor in functie de lotul de seminte.

Greutate 10 kg

S-ar putea să-ți placă și…