fbpx

SeminteGazon.ro

Ai iarba? Sa fie verde!

sectiune profesionisti

Gama completa de ingrasaminte, foliare, seminte pentru intretinerea gazonului

Ingrasaminte solide

Calitate in fiecare granula, una cate una. hranesc gazonul dar au si un efect de remanenta/ permanenta in sol. Aspect imbatabil: culoare si uniformitate. Foliaj elastic super-rezistent cu crestere verticala, robusta, viguroasa

Ingrasaminte solide

Favorizeaza dezvoltarea sistemului radicular, solubilizeaza nutrientii captivi din sol, previn levigarea nutrientilor, accelereaza descompunerea materiei organice si maresc vitalitatea solului. Efect remanent/ permanent in sol

Ingrasaminte foliare de uz curent

De o calitate excelenta, utilizabili In diferite combinatii, cu efecte rapide, foarte versatili, in orice perioada a anului. Rapiditate la aplicare, corectii ale uniformitatii peluzei. Aport de fitohormoni, compusi cu efect nutraceutic, preventivi sau curativi.

Foliari si suplimente speciale

Linia de fertilizanti foliari speciali protejeaza peluzele ornamentale sau sport de factori de stress biotici sau abiotici. Utilizarea lor restaureaza imediat sanatatea plantei si imbunatateste aspectul estetic si calitatea suprafetei.

Seminte peluze rezidentiale

Pentru constructia de peluze cu aspect estetic deosebit cu rezistenta la trafic. Soiuri de cea mai inalta calitate, in topul testelor europene si nord americane. Mix-uri pentru diferite situatii: soare, umbra, catei, intretinere redusa.

Seminte destinatii speciale

Mix-uri speciale, create la comanda in functie de destinatie, grad de intretinere, irigat sau nu, cu necesar mic de tunderi. Cel mai diversificat portofoliu de specii pentru realizarea lucrarilor in buget si mentenanta redusa.

Mai mult decat NPK

Ingrasamintele granulare Zeotech contin FormulaGP, un complex de biostimulanti, substante nutraceutice (fitohormoni, acizi humici, lignina sulfonica si alti chelatori) absorbiti de zeolitul Zeotech 300 cu impact deosebit de pozitiv asupra gazonului. In planta, FormulaGP favorizeaza toate activitatile enzimatice, recuperarea dupa boli sau trafic. In sol, imbunatateste solubilitatea si asimilarea apei si al nutrientilor gazonul fiind mai apt sa faca fata stress-ului biotic sau abiotic. Maresc activitatea microbiana din sol.

Constant & adecvat

Calitate in fiecare granula, una cate una. Nu putem realiza o suprafata gazonata mai buna decat utilizand ingrasamintele din noua generatie. Ingrasamintele sunt omogene, egale ca marime, foarte solubile imediat absorbibile de catre radacina plantei. In plus, datorita ingredientului special zeolit Zeotech 300, tratat cu Formula GP (Growth Promoting) i-am facut extrem de eficienti cu impact deosebit asupra calitatii gazonului. Sunt pur si simplu cei mai buni fertilizanti disponibili, acestia nu numai ca hranesc gazonul dar au si un efect de remanenta/ permanenta in sol.

Plan & rezultate

Nutritia de baza ajuta planta de gazon sa reziste presiunilor bolilor, insectelor, traficului si conditiilor meteorologice stresante. Aplicarea nutrientilor sub forma de ingrasaminte granulare asigura niveluri adecvate, constante de nutritie plantelor pe tot parcursul sezonului de vegetatie. Un plan de baza pentru fertilizarea gazonului consta in aplicarea regulata de ingrasaminte solide (3-6 pe sezon). Nutritia foliara (lichida) se aplica pentru completarea nutritiei granulare de baza cu microelemente, biostimulatori, bacterii si fungi benefici (PGPR), coloranti, diversi compusi pentru prevenirea stresului termic si hidric sau prevenirea bolilor.

Ingrasaminte granulare cu eliberare lenta pe baza de zeolit, acizi humici, biostimulatori, metilen-uree

Calitate in fiecare granula, una cate una. Nu putem realiza o suprafata gazonata mai buna decat utilizand ingrasamintele Zeotech. Ingrasamintele sunt omogene, egale ca marime, foarte solubile, imediat absorbibile de catre radacina plantei. In plus, datorita ingredientului special zeolit Zeotech 300, tratat cu FormulaGP  (Growth Promoting) i-am facut extrem de eficienti cu impact deosebit asupra calitatii gazonului. Sunt pur si simplu cei mai buni fertilizanti disponibili, acestia nu numai ca hranesc gazonul dar au si un efect de remanenta/ permanenta in sol.

Ingrasaminte granulare organo-minerale cu eliberare lenta pe baza de aminoacizi, carbune activat (biochar)

Ingrasaminte si amendamente pentru sol imbogatite cu carbune activat (biochar) si aminoacizi. 

Imbunatatesc fertilitatea solului, microbiologia din sol pentru o peluza uniforma ca densitate, crestere si culoare

Produc o iarba deosebit de estetica atat pe peluzele ornamentale cat si cele supuse traficului 

Furnizeaza habitatul perfect pentru microorganismele din sol 

Fertilizanti cu eliberare lenta; nutrientii sunt eliberati lent de catre microfauna din sol pe masura ce iarba are nevoie

Sustenabili, ecologici

Ingrasaminte foliare de uz curent cu aminoacizi, alge marine, acizi humici, microelemente

Includeti in programul de fertilizare aplicarea de ingrasaminte foliare pentru efecte rapide

Aplicare mult mai uniforma fata de cei granulari

Crestere pe inaltime mai redusa

Impact negativ mai mic asupra solului

Foarte rapid absorbite, raspuns in 24-48 h h

Se poate amesteca cu alte produse: alge, acizi humici, biostimulanti PGPR

Stress mai mic pt planta pentru preluarea nutrienitlor

Facilitarea absorbtiei: amestec aminoacizi + microelemente solubile

Nu depind de temperatura solului: aplicari extra sezon

Foarte versatili; ex: perioade ploioase fierul nu este absorbit/ disponibil;

Independeta fata de pH, umezeala, temperaturi, activitate microbiologica

Spoon-feeding / full rate

Ingrasaminte foliare speciale de intretinere, curative, preventive, cu sau fara pigmenti

Suplimenti pentru imbuntatirea sanatatii plantei de gazon

Limiteaza necesarul de aplicari de fungicide facand plantele mai sanatoase, viguroase, robuste si reziliente

Previn, repara si mascheaza daunele produse de factori de stress (cald, rece, seceta, vant puternic) si erori de intretinere

Imbunatatesc estetica si rapiditatea suprafetei de joc

Hranesc si stimuleaza cresterea, corectia de micronutrienti in perioadele cand radacinile nu sunt eficiente

Corecteaza rapid anomalii si deficiente de microelemente

semintegazon.ro